Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola véleménye az FA-kupáról!

Mint ismert, kialakult az FA-kupa elődöntőjének mezőnye, amelynek tagja a Pep Guardiola által irányított Manchester City is. A spanyol mester nagyon hasznosnak tartja a sorozatot ebben a nehéz időszakban.

A tegnapi nap folyamán kialakult az FA-kupa elődöntőjének a mezőnye, ahová a Manchester City a Newcastle legyőzésével jutott be. Pep Guardiola, a City menedzser úgy véli, hogy a világ legrégebbi kupasorozata nagyon hasznos felkészülési lehetőség a Bajnokok Ligája augusztusi meccseire:

Elégedett vagyok a fiúk teljesítményével a Chelsea elleni vereség után. Mindent megteszünk majd az Arsenal ellen, hogy bejussunk az FA-kupa döntőjébe. Ez egy csodálatos trófea, ami mindig extra motivációt ad. Még két sorozatot meg tudunk nyerni annak ellenére, hogya Premier Leaguet már elveszítettük. Ehhez megtettük az első lépést a Newcastle legyőzésével. Ez a sorozat nagyon jó most arra, hogy a lehető legjobb állapotban érkezzünk majd a Real Madrid elleni visszavágóra.

A Bajnokok Ligája hátralévő meccseit Portugáliában fogják lejátszani augusztus első felében. Arról még nem született döntés, hogy az elmaradt nyolcaddöntők visszavágóit hol fogják megrendezni. A Manchester Cityre is vár még a Real Madrid elleni párharc 2. felvonása. Az elsőt a Real otthonában 2-1-re megnyerték Guardiola tanítványai.