Legendák Viadala

AC Milan: a Valencia egyik legjobbja érkezhet – sajtóhír

Sz.Patrik
Sz.Patrik
újságíró, 2020 június 30. 14:45

A “Rossonerik” az elmúlt években sokat botladozó spanyol együttes egyik fiatal reménységét igazolnák le a nyár folyamán.

Az AC Milan a Valencia szélső középpályását, Carlos Solert tervezi szerződtetni a következő átigazolási időszakban, a Goal értesülései szerint. A spanyol játékos csapata egyik legjobbja, amire a “Piros-feketék” is felfigyeltek, és úgy gondolják, hogy beleillik jövőbeli terveikbe, éppen ezért szeretnék őt szerződtetni.

Azonban nem lesz olcsó mulatság a milánói gárdához csábítani Solert, ugyanis szerződése 2023-ig szól a Denevérekkel, kivásárlási ára pedig 150 millió euró. Jelenlegi piaci értékét viszont 40 millió euróra becsülik, így nagyjából ezt az összeget kell letennie érte az AC Milannak, ha tényleg le akarják igazolni a 23 éves középpályást.

Soler a Valenciában nevelkedett, 2017 januárjában került fel az első számú csapatba, ahol azóta stabil kezdőjátékossá nőtte ki magát. A bő 3 év alatt 146 alkalommal léphetett pályára a spanyol klub színeiben, ezeken 11 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.