Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékost igazolhat 100 millióért a Napoli – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóinformációk szerint a Napoli két kiváló játékos leigazolására készül a Lille csapatától…

Francia és olasz források egyaránt beszámoltak róla, hogy minden bizonnyal a Napoli együttesénél köthet ki a Lille csapatának két fiatal erőssége, a támadó Victor Osimhen és a hátvéd Gabriel Magalhaes együttesen 100 millió euró ellenében.

A 21 éves nigériai válogatott csatár tavaly még a belga bajnokságban produkált egy figyelemreméltó, 12 gólos szezont, az idei csonka, francia idényben pedig ugyancsak eljutott 13 találatig. Ipari mennyiségű góltermése révén a legnagyobb klubok figyelmét is magára vonzotta, a közelmúltban többek közt még a Barcelona és a Real Madrid is szemet vetett rá. Osimhen a 2015-ös az U17-es vb-n gólkirályi címmel vezette vb-aranyhoz hazája korosztályos válogatottját, abban az évben pedig az esztendő legjobb fiatal afrikai játékosának is megválasztották.

Az egy évvel idősebb brazil védő 2017 óta áll a Lille alkalmazásában, egy darabig rendre kölcsönadták őt, azonban az elmúlt két szezont már a klubnál tölthette, és szép lassan a védelem alappilléré vált. A 2018-2019-es idényben 14, az idén idő előtt véget ért szezonban pedig 24 bajnoki fellépésig jutott. Osimhenhez hasonlóan, iránta is számtalan csapat mutatott érdeklődést az elmúlt időszakban, leginkább szigetországi klubok érdeklődését keltette fel ezt megelőzően.