Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hosszabbított fiatal edzőjével a középcsapat – HIVATALOS

Az olasz bajnokság (Serie A) mezőnyének egyik szimpatikus kis csapataként számon tartott Sassuolo együttese a keddi napon bejelentette, hogy a következő szezonra is meghosszabbította vezetőedzője szerződését…

A Sassuolo együttese megerősítette, hogy a soron következő, 2020-2021-es szezon végéig biztosan Roberto De Zerbi lesz a csapat vezetőedzője, miután a keddi napon újabb egy évvel meghosszabbították a mester szerződését a klubnál.

A 41 éves szakember két évvel ezelőtt került kinevezésre a csapat élére. Az elmúlt szezonban a Sassuolo az irányításával a 11. helyen zárta a bajnokságot, ennek megismétlésére pedig minden esélyük meg lehet az aktuálisan futó idényben is, hiszen tíz fordulóval a szezon vége előtt a Neroverdi a 12. pozíciót birtokolja. Talán még ennél is sokkal fontosabb, hogy a fiatal edző bátran játszatja a fiatal játékosokat, akik rendszerint kifejezetten látványos támadó focit mutatnak, a Sassuolo eddig szerzett 48 találatánál csak a Serie A közvetlen élmezőnyéhez tartozó csapatok tudtak többször eredményesek lenni.

De Zerbi a mostani állomáshelyét megelőzően a Benevento, a Palermo és a Foggia kispadján töltött el hosszabb-rövidebb időszakot.