Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho a Lazio karmesterét nézte ki – sajtóhír

Nemzetközi lapinformációk szerint a Tottenham portugál menedzsere meghatározta első számú kiszemeltjét a nyári átigazolási időszakra…

A Foot Mercato információi szerint José Mourinho arra kérte a Tottenham vezetőségét, hogy a mostani átigazolási időszakban minden követ mozgassanak meg Szergej Milinkovics-Szavics megszerzéséért a Laziótól.

Eddig a francia lapok arról számoltak be, hogy leginkább a Paris Saint-Germain akarja soraiban tudni a szerb középpályást, de a teljesség igénye nélkül állítólag a Juventus, a Manchester United és a Real Madrid csapata egyaránt akcióba lépne a kiszemeltért.

Az alapvetően védekező középpályás a 2017-2018-as szezonban futott kiváló évet, nagyszerű mezőnymunkája mellett 14 gólt is szerzett az említett kiírásban, és Olaszország topcsapatai mellett számos Premier League-ben szereplő klubnál is felmerült a leigazolásának lehetősége, ám az elmúlt idény visszafogottabban sikerült számára, mindössze ötször volt eredményes tavaly a bajnokságban, bár az évad végi Coppa Italia-döntőben csereként győztes gólt szerzett, és idén is kimagaslóan teljesít. Milinkovic-Savic már az ötödik szezonját tölti a Laziónál, eddig 37 találatot szerzett a csapat színeiben.

Milinkovic-Savic leigazolásával az elmúlt nyáron több csapat is kacérkodott, azonban a 25 esztendős labdarúgó hűséges maradt az általa 2015 óta erősített “Sasokhoz”, és elég nehéz lenne elképzelni, hogy éppen akkor hagyja el őket, amikor jó eséllyel bejuthatnak a Bajnokok Ligájába.