Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola kizárta a játékos visszatérését

A nyári átigazolási időszak slágere egyértelműen Jadon Sancho lehetséges klubváltása. Most talán egy klubot kihúzhatunk a kérők listájáról. 

A City kapcsán Leroy Sané pótlása kapcsán szokták emlegetni Sancho nevét. Most erről kérdezték a City spanyol mesterét.
“Ha 2017-ben úgy döntött elmegy, akkor most miért jönne vissza? Amikor Dortmundba igazol, nem azért ment oda, hogy majd visszatérjen.”

Sancho a City utánpótlásában futballozott egészen 2017-ig, amikor elfogadta Dortmund ajánlatát. A manchesteri csapat felnőtt együttesében sosem lépett pályára.
Ennek ellenére nem lenne egyedül álló eset, ha mégis a visszatérés mellett döntene. A városi rivális United is fiatalon eladta Paul Pogbát, majd világrekordot jelentő összegért visszavásárolta.

Guardiola beszélt a jövőbeni átigazolási terveiről is. Elmondta, hogy Vincent Kompany tavalyi távozása után, idén mindenképpen szeretne középhátvédet igazolni.

David Silva is elhagyja a csapatot. A spanyol játékos szerződés lejár az idény végén, őt is pótolnia kell a csapatnak. Fernandinho és Sergio Aguero szerződése utolsó évébe lép. Guardiola nagyon reméli az argentin támadó meghosszabbítja a szerződését.

“Néhány játékost pótolni kell. Ez nem katasztrófa. Ez is a labdarúgás része.”- nyilatkozta Guardiola.