Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a Valencia egyik meghatározó játékosa!

Már nem számíthat a szezonban Rodrigo Morenóra a Valencia együttese, aki a legutóbbi bajnokin szenvedett súlyos sérülést.

A tegnapi nap folyamán a Valencia csapata az Athletic Bilbao gárdáját látta vendégül a spanyol bajnokság 33. fordulójában. A találkozót végigjátszotta a “Denevérek” támadója, Rodrigo is, akinél nem mutatkozott jele annak, hogy megsérült volna. Azonban a mai nap a klub hivatalos közleményben jelezte, hogy a szezon hátralévő részében nem számíthatnak a 29 esztendős támadóra, aki térdsérülést szenvedett:

A Valencia játékosa, Rodrigo Moreno jobb térdében részleges oldalsó szalagszakadás történt a tegnapi Athletic Bilbao elleni mérkőzésen. Várható felépüléséről a klub a következő hetekben ad tájékoztatást.

Azt tehát pontosan nem közölte a spanyol gárda, hogy mennyi időre veszítette el támadóját, az azonban biztos, hogy ebben a szezonban már nem léphet pályára. Rodrigo ebben az idényben 34 találkozón kapott szerepet, amelyeken 7 gólt szerzett és 11 előkészítést vállalt magára. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 40 millió euróra becsüli.