Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Honvéd új vezetőedzője – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelően Pisont István valóban csak a 2019-2020-as idény befejezéséig irányította a Magyar Kupa-győztes Budapest Honvéd gárdáját…

A Budapest Honvéd csapata a szerdai nap folyamán erősítette meg, hogy a következő idénytől kezdve a legutóbb a Kisvárdát irányító Bódog Tamás lesz a csapat vezetőedzője.

Az egykori hátvéd játékosként hosszú éveket töltött el Németországban, később pályaedzőként a Mainz és a Leipzig csapatánál is tevékenykedett, majd egy időben a Videoton másodedzője volt, a 2017-2018-as szezonban pedig a Diósgyőr vezetőedzője lehetett, ám az idény hajrájában menesztésre került, miután túlságosan kemény eszközeit a játékosok nem viselték el. Bódog összesen 46 tétmérkőzésen irányította a miskolci együttest, 18 győzelem mellett 11 döntetlen és 17 vereség volt a mérlege.

Közel két év kihagyás után februárban ülhetett le a Kisvárda kispadjára, melyet ugyancsak biztosan tartott bent az élvonalban. Az újonnan kinevezett szakember az első sajtótájékoztatóján elmondta:

“Büszke vagyok arra, hogy  ilyen patinás klubhoz kerültemBízom benne, hogy az, amiért engem idehoztak, az működik majd, és sikeresek leszünk a következő években. Sok éven keresztül az eredményes támadófutball jellemezte a Honvédot, remélem, hogy ehhez hozzá tudok tenni a felfogásommal, az elképzeléseimmel, és ez segíteni fogja a klubot, így eredményes, jó futballt játszunk majd, ami a szurkolóknak is kedves lesz, hiszen a labdarúgás a szurkolókért van, akik akciókat, eredményes befejezéseket akarnak látni. Látványos futballra fogunk törekedni, bízom benne, hogy visszaköszönnek majd azok az elemek, amiket én szeretnék megvalósítani.”