Arsenal: angol válogatott középpályás is a kiszemeltek között – sajtóhír

Az Ágyúsok a Kalapácsosok fiatal angol válogatott játékosával erősítenék meg keretüket a nyár folyamán, amennyiben az első számú célpontról lemaradnak.


Sky Sports értesülései szerint az Arsenal a West Ham United védekező középpályását, Declan Ricet próbálják szerződtetni a következő átigazolási időszakban, de csak akkor, ha nem sikerül leigazolni az Atlético Madridtól Thomas Partey-t. Csak ennek következtében jöhet képbe a hétszeres angol válogatott játékos..

A 21 éves angol válogatott játékos a kiesés ellen küzdő együttesben is remekül teljesít, kiválóan megtudja szűrni a középpályát, de a támadásokban is sokat tud segíteni.

Rice a Chelsea korosztályos csapataiban nevelkedett, majd 14 évesen igazolt a West Hamhez, ahol végigjárta a ranglétrát és végül az első számú csapat kirobbanthatatlan tagja lett. A kontraktusát az elmúlt nyáron hosszabbította meg, így az Ágyúsoknak alaposan a zsebükbe kell nyúlniuk, ugyanis 50 millió eurót kérne érte bajnoki riválisa. Az Arsenal viszont 40 millió eurót szánna a transzferre.

A fiatal angol középpályás a Kalapácsosok színeiben összesen 103 tétmérkőzést játszhatott, amelyeken 2 gólt és 3 gólpasszt osztott ki.