Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cavani a Serie A-ba készül visszatérni – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint eldőlni látszik, hogy a Paris Saint-Germain csapatától szabadon igazolhatóként távozó klasszis csatár melyik csapatban folytatja pályafutását…

Több olasz forrás is arról számolt be, hogy Edinson Cavani előrehaladott tárgyalásokat folytat az AS Roma vezetőségével attól, hogy a piacról a “Farkasokhoz” szerződjön le, s állítólag a megállapodás a jövő hét elején már hivatalos is lehet.

A korábbi híresztelések szerint az uruguayi támadó visszavágyik Olaszországba, korábban az Inter és a korábban őt már alkalmazó Napoli is készen állt leigazolni, csakúgy mint többek közt az Atlético Madrid, a Manchester United vagy a Newcastle United gárdája.

A 33 éves támadó a hetedik szezonját töltötte a PSG alkalmazásában, 2013-as leigazolása óta kereken 200 találatot szállított a klub színeiben, ugyanakkor kevesebb játéklehetősége révén a francia bajnokság (Ligue 1) idei kiírásában 14 meccs alatt mindössze két gólt szerzett. Cavani emiatt egyre kevésbé érezte jól magát a francia fővárosban, nyári távozását mindenki biztosra veszi, európai topcsapatok mellett Dél-amerikai klubok is érdeklődnek iránta.

A párizsi kalandot megelőzően Cavani Európában eddig csak Olaszországban játszott, méghozzá a Palermo (2006-2010) és a Napoli (2010-2013) egyesületeiben, hazájában nevelőcsapatán, a Danubión kívül máshol nem fordult meg.