Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

50 milliós fogásra készül a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol médiaértesülések szerint a spanyol éllovas Real Madrid együttese az olaszok nagy tehetségével erősítené meg keretét a következő idényre…

A spanyol Todofichajes információi szerint a Real Madrid csapata legalább 50 millió eurót készül felajánlani az AS Roma csapatának a tehetséges Nicoló Zaniolo megszerzéséért.

A fővárosiak 21 esztendős középpályása az elmúlt szezonban robbant be a “Farkasok” csapatába, nagyszerű technikai megoldásai és hat találata révén hamar felhívta magára a nagy csapatok figyelmét és tavaly a felnőtt válogatottbeli debütáláson is áteshetett. Az idei szezonban súlyos sérüléséig 23 tétmérkőzésen lépett pályára, melyeken hat gólt és két gólpasszt regisztrált, jelenleg térdszalag-szakadást követően lábadozik, a közelmúltban kezdte újra az edzéseket.

Az olasz lapok korábban arról számoltak be, hogy a legfőbb favoritként tartott Juventus már 60 millió eurót is felajánlott érte, melyet nem fogadott el a Roma vezetősége, de az angol bajnokságból (Premier League) a Manchester United és a Tottenham egyaránt harcban áll kegyeiért.