Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca lemaradhat az Inter sztárjáról – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint egyre kevesebb rá az esély, hogy a Barcelona régóta rebesgetett nagy igazolása létrejöhet az Inter csapatából…

A Tuttosport információi szerint a Barcelona nem valószínű, hogy le fogja igazolni az Inter argentin csatárát, Lautaro Martínezt az argentin csatár szerződésében rögzített 111 millió eurós kivásárlási áron, melyre július 7-ig, jövő keddig lenne lehetőségük.

A 22 éves argentin csatár már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozik, azonban sem múlt nyáron, sem pedig januárban nem tudtak megállapodni a milánói klubbal az átigazolásáról, ismét akcióba lépnének érte. Martínez minden sorozatot figyelembe véve 17 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott, és a hírek szerint Lionel Messivel mindketten nagyon szívesen szeretnének egy klubban játszani.

A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 17 mérkőzésen 9 gólt szerzett az argentin válogatottban.

Spanyol lapinformációk szerint a katalánoknál továbbra is biztosak benne, hogy a következő átigazolási időszakban meg fognak tudni állapodni a milánói klubvezetéssel a kiszemelt megszerezéséről. Ugyanakkor az olasz sajtó szerint az Inter rövidesen már Martínez új szerződésének kidolgozását fogja megkezdeni, melyben a tervek szerint a mostani, évi 2.5 millió eurós fizetését megdupláznák, és a kivásárlási árát is jelentősen megemelnék.