Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea-hez tart a felkapott csodagyerek – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi sajtóhíresztelések szerint minden bizonnyal a Chelsea csapata csaphat le napjaink legnagyobb német tehetségeként számon tartott labdarúgójára…

Az Express információi szerint több sztárcsapat érdeklődése ellenére a Chelsea számít az egyértelmű favoritnak a Bayer Leverkusen tehetséges karmestere, Kai Havertz nyári megszerzésére. A beszámolók szerint a fiatal játékos már értesítette is a londoniakat közelgő érkezéséről, mivel csak hozzájuk szeretne igazolni a számtalan érdeklődő közül.

A 21 éves középpályás iránt hatalmas a nemzetközi érdeklődés, hiszen a Premier League-ből a BL-győztes Liverpool mellett a Manchester United is árgus szemekkel követi pályafutását, de a spanyol éllovas Barcelona, az olasz rekordbajnok Juventus és természetesen Németországból a Bayern München is szemet vetett már rá korábban.

Havertz az elmúlt idényben robbant be a német bajnokságba (Bundesliga), amikor 34 mérkőzés alatt 17 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Az aktuális idényben 12 bajnoki találatig jutott a  “Gyógyszergyáriak” színeiben, minden sorozatot figyelembe véve pedig 43 tétmeccs alatt 17-szer volt eredményes.