Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlni látszik a MU világbajnokának sorsa – sajtóhír

Annak ellenére, hogy legutóbb még a maradásról beszélt, az aktuális nemzetközi hírek szerint egyre valószínűbbnek tűnik a Manchester United rutinos spanyol középpályásának klubváltása…

A török Sansürsüz Futbol értesülései szerint a Fenerbahce együttese közel áll ahhoz, hogy a következő átigazolási időszakban leigazolja a Manchester United rutinos spanyol légiósát, Juan Matát.

A 32 esztendős világ-, és Európa-bajnok középpályás 2014-ben igazolt a Chelsea-től az Old Traffordra, azóta a “Vörös Ördögök” színeiben több mint 250 tétmérkőzésen lépett pályára, az idei kiírásban már 34 találkozón van túl. Hazáját 2011-ben hagyta el, azelőtt utánpótláskorában a Real ifjoncai között nevelkedett, a 2006-2007-es idényt a Real Madrid Castillában töltötte, mielőtt eligazolt volna a Valenciához.

Azt korábban az angol lapok is megerősítették, hogy Ole Gunnar Solskjar a jövőben már nem számít rá stabilan a kezdőben, jövő nyári lejáró szerződése előtt még most tudná ellenértékért cserébe eladni őt a United vezetősége.

A patinás isztambuli együttes jelenleg a hatodik helyen a török bajnokság (Süper Liga) 2019-2020-as idényében, a bajnoki címet 2014 óta képtelen volt elhódítani.