Legendák Viadala

Legalább két PL-csapat harcol a Real kegyvesztettjéért – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 július 5. 13:00

Azok után, hogy az elmúlt időszakban többek közt az Atlético Madrid is érdeklődött iránta, pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a Premier League-ban köthet ki a Real Madrid létszámfeletti zsugása…

A Marca aktuális információi szerint a Manchester United és az Arsenal egyaránt meg akarja szerezni a Real Madrid által eladásra szánt James Rodríguez játékjogát a “blancóktól”.

A 28 éves középpályás októbertől januárig térdsérüléssel bajlódott, nem sokkal a kényszerszünet előtt jelentkezett ismét játékra, az aktuális kiírásban mindössze nyolc spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésen léphetett pályára. James a 2014-es világbajnokság után szerződött az AS Monacótól a “királyi gárdához”, az előző két idényt kölcsönben a Bayern München alkalmazásában töltötte. Múlt ősszel tért vissza ismét a Bernabéuba, azonban – részben sérülése miatt is – képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, és a jelek szerint ezzel rövidesen le is zárulhat a Realos pályafutása, csapata most már nyíltan árulja őt, a kérdés inkább csak az lehet, hogy hol köthet ki.

A korábbi híresztelések szerint az angol bajnokság (Premier League) mezőnyéből az Everton és a Wolves is nyitott a kolumbiai középpályás megszerzésére, valamint az Atlético Madrid és a Napoli ugyancsak hajlandóságot mutatott már a szolgálatai iránt, de a spanyol lap szerint a Szigetország lehet a végállomás számára.