Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: további évekre marad a középpályás – sajtóhír

Megbízható forrásokra hivatkozva az angol sajtó úgy tudja, hogy a Manchester United új szerződést íratott alá rutinos középpályásával…

Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio információit átvéve, a teljes angol sajtó beszámolt róla a vasárnap esti órákban, hogy a Manchester United együttese újabb két évvel, 2023-ig meghosszabbította Nemanja Matic szerződését a csapatnál. A klub ezidáig hivatalos bejelentést még nem tett a témában.

A 31 éves szerb középpályás annak idején 2017-ben még José Mourinho hívószavára csatlakozott az Old Traffordra, három szezon alatt több mint 100 mérkőzést játszott már a klub színeiben, de a 2019-2020-as kiírásban eddig csupán 16 PL-meccs jutott neki őszi sérülése révén. Ebből kifolyólag korábban az angol sajtó szinte biztosra vette már az idei nyári távozását, ám februárban a United élt opciós jogával és a következő szezonra aláíratta őt, most pedig úgy fest, hogy további két évre magukhoz láncolnák a játékost.

Matic a MU előtt több ízben megfordult például a Chelsea (2009-2011, 2014-2017) és a Benfica (2011-2014) csapataiban. Korábban többek közt a Juventus, az Inter és az Atlético Madrid érdeklődött a szolgálatai iránt.