Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállapodott új edzőjével az AC Milan – sajtóhír

Megbízható olasz források egybehangzó véleménye szerint eldőlt, hogy ki lesz az AC Milan vezetőedzője a következő idénytől…

Többek közt a Sky Sport Italia és a Tuttomercatoweb is beszámolt róla, hogy az AC Milan vezetősége megegyezett a klub által régóta kiszemelt új vezetőedzővel, Ralf Rangnickkal a következő szezontól esedékes közös folytatást illetően.

A 61 éves német szakember az elmúlt években többször is a RB Leipzig vezetőedzője volt, és a virágkorát élő lipcsei futball mellett néhány esztendővel korábban a jelenleg is a Bundesliga élmezőnyébe tartozó Hoffenheim gárdájánál is ő rakta le az alapokat. Továbbá Rangnick a teljesség igénye nélkül pályafutása korábbi szakaszában a VfB Stuttgart és a Schalke 04 csapatainál is értékes munkát végzett. Ugyanakkor az sem elhanyagolható tény vele kapcsolatban, hogy 1983 óta tartó edzői pályafutása során sosem tevékenykedett még Németországon kívül.

A Rossoneri vezetősége Rangnick személyében látja azt a trénert, aki új alapokra tudja helyezni az elmúlt években kétségkívül várakozáson alul teljesítő csapat, amely az olasz bajnokság (Serie A) aktuális idényében is csupán a hetedik helyen tanyázik nyolc fordulóval a szezon vége előtt.