Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megkapta első profi szerződését a Liverpool nagy tehetsége – HIVATALOS

Az angol bajnok Liverpool együttese fontos bejelentést tett a hosszútávú jövőt illetően a hétfői nap folyamán…

A Liverpool csapata hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy a tinédzser tehetség, Harvey Elliott a hétfői napon aláírta első profi szerződését a csapathoz, melyre azt követően volt lehetőség, hogy áprilisban betöltötte 17. életévét.

A rendkívül tehetséges szélsőt a “Vörösök” tavaly szerződtették a Fulhamtől, az idei szezonban abszolút húzóembere volt a Liverpool U23-as csapatának, a felnőttek közt két bajnokin jutott részfeladathoz csereként, legutóbb június 24-én a Crystal Palace elleni, 4-0-ra megnyert találkozón, valamint az FA-kupa-mérkőzéseken rendszeresen szerepelt.

“Az első naptól kezdve remekül érzem magam a csapatnál, most pedig olyan, mintha egy álmom vált volna valóra. Fantasztikus dolog, hogy ilyen nagyszerű játékosok vesznek körül, akiktől rengeteget tanulhatok. Amikor először kisétáltam az Anfieldre és hallottam a You’ll Never Walk Alone-t, könnyek szöktek a szemembe”

– jegyezte meg a 17 esztendős labdarúgó.

Elliott évek óta meghatározó szereplője a korosztályos angol válogatottaknak, és a szakemberek egytől egyig fényes jövőt jósolnak neki, a Pool-drukkerek várakozásai szerint ő lehet a csapat történetének következő emblematikus figurája.