Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb edzőt rúgtak ki a spanyol bajnokságban – HIVATALOS

A minap ismét egy edzőváltás történt a spanyol bajnokságban (La Liga), a sorozatbeli ötödik vereség után a kieső zóna közelébe süllyedő vitóriai gárda vezetőségénél elfogyott a türelem a tréner irányába…

A Deportivo Alavés gárdája a vasárnap este a hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy felmentette a munkavégzés alól Asier Garitanót és teljes stábját, miután az elmúlt fordulóban elszenvedett Valladolid elleni 1-0-s fiaskó már sorozatban az ötödik vereség volt.

Az idény első felében kifejezetten ígéretesen szereplő Alavés a mostani rossz széria jóvoltából visszacsúszott a tabella 15. helyére és négy fordulóval a vége előtt hat pontra csökkent az előnye a legjobb kieső helyen álló Mallorca előtt.

Garitanót tavaly májusban nevezték ki az Alavés padjára, utódjáról később ígért tájékoztatást a klubvezetés. Annyi bizonyos, hogy az újonnan kinevezésre kerülő szakvezetőnk négy fordulója lesz a bennmaradás bebiztosítására, és a következő körben éppen a listavezető Real Madrid ellen debütálhat.