A Barcelona két játékost kínál Neymarért – sajtóhír

A spanyol sajtó szerint jó eséllyel az idei nyáron is téma lehet a Barcelona háza táján a csapatot három éve faképnél hagyó Neymar visszatérése…

Az AS információi szerint a Barcelona vezetősége készen áll két kegyvesztett francia támadóját, Antoine Griezmannt és Ousmane Dembélét is odaadni a Paris Saint-Germain részére a katalánok által régóta kiszemelt Neymar visszaszerzése érdekében.

Mint ismeretes, Neymar 2017 nyarán távozott Barcelonából, átigazolási rekordot jelentő 222 millió euróért a francia fővárosba, azonban a jelek szerint a 28 éves brazil légiós nem érzi jól magát Párizsban. Tavaly nyáron és idén januárban is nyíltan vissza szeretett volna térni a katalánokhoz, akik hosszas tárgyalásokat folytattak a francia klub elöljáróival, azonban nem sikerült megegyezniük a klubváltás részleteiről. Megszerzése pedig továbbra is napi szinten téma a katalán sajtóban.

Neymar az elmúlt három idény alatt 80 mérkőzésen 69 gólt szerzett a párizsi klub színeiben, a 2019-2020-as szezon alatt 18-szor volt eredményes 22 pályára lépés alkalmával. Egyelőre lehetetlen megjósolni, hogy vajon a soron következő transzfer-időszakban is maradni fog-e klubjánál…

Dembélé folyamatos sérülései és kihágásai miatt egyelőre nem igazán tudott állandó lehetőséget követelni magának a Barcánál, és kétségkívül Griezmann is alulmúlta eddig az előzetes elvárásokat, és könnyen lehet, hogy már nem sok lehetőséget kaphat a bizonyításra.