Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennyiért mehet a Real Madrid középpályása – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint egyre valószínűbb, hogy a nyári átigazolási időszakban a mellőzött játékmester elhagyhatja a Real Madrid csapatát…

A Marca legfrissebb értesülései szerint a Real Madrid csapata már 25 millió euró ellenében hajlandó végleg eladni szebb napokat is látott karmesterét, James Rodríguezt.

A 28 éves középpályás októbertől januárig térdsérüléssel bajlódott, nem sokkal a kényszerszünet előtt jelentkezett ismét játékra, az aktuális kiírásban mindössze nyolc spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésen léphetett pályára. James a 2014-es világbajnokság után szerződött az AS Monacótól a “királyi gárdához”, az előző két idényt kölcsönben a Bayern München alkalmazásában töltötte. Múlt ősszel tért vissza ismét a Bernabéuba, azonban – részben sérülése miatt is – képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, és a jelek szerint ezzel rövidesen le is zárulhat a Realos pályafutása, csapata most már nyíltan árulja őt, a kérdés inkább csak az lehet, hogy hol köthet ki.

A szigetországi sajtóértesülések szerint angol bajnokság (Premier League) mezőnyéből az Arsenal, a Manchester United az Everton és a Wolves is nyitott a kolumbiai középpályás megszerzésére, valamint az Atlético Madrid és a Napoli ugyancsak hajlandóságot mutatott már a szolgálatai iránt, de a többek szeirnt a Szigetország lehet a végállomás számára.