Legendák Viadala

A Real Madrid támadójával erősítene az AS Roma – sajtóhír

Sz.Patrik
Sz.Patrik
újságíró, 2020 július 8. 12:30

A Farkasok a Habfehérek kegyvesztett csatárát próbálják meg leigazolni a nyár folyamán, ha sikerül eladniuk cseh válogatott játékosukat. 

Az AS Roma érdeklődik a Real Madrid támadójának, Mariano Díaznak a játékjoga iránt, olasz sajtóértesülések szerint. A dominikai csatár közel két éve igazolt vissza a királyiakhoz, azonban a jelenlegi idényben szinte egyáltalán nem kapott lehetőséget Zidanetól. Az olasz fővárosi együttesnél viszont számítanának rá, ugyanis Patrik Schick kölcsönbeadása óta üresen tátong a második számú csatár pozíció, amely valószínűleg így is marad, hiszen a RB Leipzig véglegesen meg akarja vásárolni a cseh támadót.

Díaz ára a játék percek nélkül jócskán lecsökkent, már nagyjából 10 millió euróért mozdítható. A Real Madrid 2018 augusztusában vásárolta vissza a Lyontól 21.5 millió euróért, így mindenképpen buknak rajta, bár ezt már aligha bánják.

Az egyszeres dominikai válogatott csatár nagy reményekkel tért vissza Madridba, azonban nem tudott olyan teljesítményt nyújtani, amellyel betudta volna verekedni magát akár csak a stabil csereemberek közé. A 2019/20-as idényben 7 találkozó jutott neki, amelyeken összesen 84 percet tölthetett a pályán, azonban így is megszerezte élete talán legemlékezetesebb gólját a Barcelona ellenében csereként beállva.