Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: sima győzelmet aratott a Liverpool a Sirályok otthonában – videóval

Szép játéka ellenére sem okozott nehézséget a Brighton együttese a friss bajnok Liverpool számára.

 

Papírformával ért véget a Premier League 34. fordulójának szerdai játéknapja, hiszen a kiesés elől éppenhogy ellépő Sirályok a már bajnok Liverpoolt fogadták hazai pályán, ahol Jürgen Klopp mindössze két helyen változtatott kezdőjén, ezzel jelezve a Sirályok számára, hogy nem veszi félvállról az összecsapást.

A Brighton rettenetesen kezdett, előbb a Liverpool presszingje törte meg őket a hatodik percben, majd egy újabb eladott labdának köszönhetően kerültek két gólos hátrányba a mérkőzés nyolcadik percében.

A borzasztó kezdés után azonban a Sirályok játéka kezdett összeállni, amit mi sem bizonyít jobban, mint a sokadik próbálkozásra megszerzett szépítő találat, amelyet Lamptey csodálatos passzából kapásból értékesített Trossard az első félidő hajrájában.

A második játékrészben is folyamatos adok-kapok alakult ki, helyzetekkel mindkét oldalon, azonban mindössze a Liverpool tudott egy újabb gólt szerezni Mohamed Salah révén, aki a 76. percben értékesített egy büntetőt, ezzel beállítva a mérkőzés 1-3-as végeredményét.

Brighton -Liverpool: 1-3  (0-2)
Gólszerzők: Trossard (45.) ill. Salah (6. 76.) Henderson (8.)
Kiállítás: – ill. –