Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: megvan az újabb terv Mbappé szerződtetésére – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid továbbra sem tett le arról, hogy leigazolja a PSG francia támadóját, Kylian Mbappét. 

A Real Madrid még mindig meg akarja szerezni a világ egyik legjobb támadójának tartott Kylian Mbappét, de mivel nem akarnak több mint 100 millió eurót kifizetni érte, ezért megvárnák a 2022-t, amikor a francia csatárnak lejár a szerződése a Paris Saint-Germainnél, és így ingyen kaparintanák meg.

A Real Madrid szándékáról a spanyol El Chiringuito televíziós sportműsor számolt be, hozzáfűzve ugyanakkor, hogy a világbajnok Mbappé 100 millió euró aláírási bónuszt kapna a királyiaktól, ha őket választja. A műsor szerint Mbappé hajlik is rá, hogy Madridban folytassa a pályafutását.

A koronavírus-járvány miatt a 2019/20-as francia bajnokságot idő előtt befejezettnek nyilvánították, a bajnok a PSG lett. Mbappé, aki 2017 óta áll a francia fővárosi együttes szolgálatában, ebben a szezonban 20 meccsen szerepelt, 18 gólt szerzett, ezzel pedig gólkirály lett a Ligue 1-ben.