Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rekordösszeget fizetne a támadóért a francia klub

A fiatal kanadai támadó, Jonathan David lehet a nyár egyik legnépszerűbb játékosa. A támadó korábban jelezte, hogy top bajnokságba vágyik és most erre minden esélye meg is van.

Korábban a Mönchengladbach és több Premier League klub is érdeklődött a támadó iránt, de most könnyen lemaradhatnak róla. Francia sajtóinformációk szerint, David már mindenben megegyezett a Lille együttesével.

A Gladbach korábban már tett egy 25 millió eurós ajánlatot, de a Gent 30-35 millió eurót szeretne kapni a támadóért cserébe. Állítólag a francia klub is 25 milliót ajánlott, erre válasz még nem érkezett. A koronavírus miatt kialakult helyzet okán lehet, hogy a belgáknak lejjebb kell adni az igényükből.
A Lille Victor Osimhent pótolhatja a kanadaival. A tavaly szintén Belgiumból érkező, Osimhen nagy valószínűséggel a Napoliban folytatja a pályafutását.

Már a 25 millió euró is klubrekord lenne a Lille és a Gent részéről is. A francia csapat még nem fizetett ennyit egyetlen játékosért sem. Az eddigi rekord, a tavaly a Bayerntől igazolt Renato Sanches, akiért 20 millió eurót fizettek.
A Gent pedig még nem értékesített ekkora összegért játékost, az eddigi rekord mindössze 9 millió euró.