Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos tréner térhet vissza a La Ligába – sajtóhír

A spanyol sajtó egybehangzó értesülései szerint minden akadály elhárult az elől, hogy a veterán chilei szakember visszatérjen a spanyol bajnokságba (La Liga)…

Többek közt a Marca is megerősítette, hogy az alsóházban szereplő Real Betis újdonsült vezetőedzője Manuel Pellegrini lesz, akivel a sevillai zöld-fehérek kettő+egy évre szóló megállapodást jelenthetnek be napokon belül.

A 66 esztendős chilei szakember decemberben távozott a West Ham United csapatától, korábban két bajnoki címet nyert a Manchester City menedzsereként, annak idején pedig 2004-től 2013-ig már dolgozott Spanyolországban, amikor a Villarreal, a Real Madrid és a Málaga csapatait trenírozta.

A Betis június 21-én menesztette a kispadról Rubit, akit megbízott edzőként azóta Alexis Trujillo helyettesít. A csapat azóta is csupán egy meccset nyert, de úgy tűnik, hogy a bennmaradással így sem lesz gondjuk, hiszen négy fordulóval a bajnokság vége előtt 11 pont az előnyük a legjobb kiesőtől. Bizonyára Pellegrinitől hosszabb távon ennél jóval komolyabb eredményeket várnak majd el.