Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Setién: “Tudom, hogy a vezetőség elégedett a munkámmal”

Szerda este a Barcelona városi derbin fogadja a kiesés szélén álló Espanyolt. A mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón Quique Setiént több újságíró kérdezte arról, hogy marad-e a gránátvörös-kékeknél a szezon után, az edző magabiztosan jelentette ki, hogy a vezetőség bízik benne.

„Csak az eredmények számítanak ebben a cirkuszban, amelyben élünk. Én kizárólag arra hagyatkozom, hogy elvégezzem a munkámat, és próbálok némi állandóságot teremteni a klubban. Nem fókuszálok a nagyarányú győzelmekre, ahogyan azt tettük a Villarreal ellen. Próbálok egy kicsit előre nézni. Tudom, hogy a vezetőség elégedett a munkámmal” – mondta a Barcelona januárban kinevezett vezetőedzője Quique Setién.

Négy forduló van még a La Ligából, a Real Madrid négy ponttal előzi meg csapatát a tabella élén, de a 61 éves szakember bízik abban, hogy még befogható az ősi rivális.

„Persze, hogy még megnyerhetjük a bajnokságot, hiszen matematikailag még lehetséges. Ugyanakkor legyünk realisták, tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon nehéz lesz, de az utolsó napig bizakodunk” – vélekedett csapata bajnoki esélyeiről a Barca mestere.