Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City lehet a befutó a közkedvelt tehetségért – sajtóhír

Spanyol médiaértesülések szerint megannyi érdeklődő közül várhatóan a Manchester City együttese lehet a befutó a Valencia tehetséges szélsőjéért…

A Cadena SER információi szerint a Mancheser City lehet a legnagyobb esélyes a Valencia rendkívül tehetséges szélsője, Ferran Torres megszerzésére a nyári átigazolási időszakban, miután a szigetországi klub Pep Guardiola kifejezetten kérésére “visszautasíthatatlan” ajánlatot készül tenni a fiatal játékosnak.

A Valencia 20 éves saját nevelésű jobbszélsője a tavalyi szezonban lett a negyedik helyével BL-indulást kiharcoló és a Király-kupát is megnyerő együttes alapembere 37 tétmérkőzésen való szerepvállalással, és Torres a jelenlegi idényben is 30 bajnokin és hat BL-meccsen jutott szóhoz, emellett rendszeres tagja a spanyol U21-es válogatottnak.

A szakemberek egybehangzó véleménye szerint Torres hatalmas jövő előtt állhat, hiszen nagyon fiatalon egy élmezőnyhöz tartozó spanyol csapatban tudta már bizonyítani rátermettségét. Afelől viszont már megoszlanak a vélemények, hogy maradnia kéne-e még hazájában, vagy esetlegesen valamelyik külföldi elitbajnokságban is megállhatja a helyét. Torres iránt hazájából a Barcelona és a Real Madrid, míg külföldről a Borussia Dortmund, a Bayern München,  a Manchester United és a Juventus együttese egyaránt komolyan érdeklődik.