Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennyi plusz prémiumot tehetnek zsebre a Real játékosai, ha mindkét címet begyűjtik

A klub elnöke ajánlotta fel ezt a játékosok számára, akiket ezzel kompenzálna a koronavírus miatti fizetés megvonás végett.


Real Madrid elnöke, Florentino Pérez plusz prémiumot ajánlott fel a játékosok számára, ha megnyerik a spanyol bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is, legalábbis a Marca értesülései szerint. A Királyi gárdához közel álló sportnapilap szerkesztősége úgy tudja, hogy fejenként 720 ezer euró ütheti a játékosok markát amennyiben ez összejön.

Az elnöki feltétel teljesítése esetén így kompenzálnák a játékosok anyagi veszteségeit, amelyeket a koronavírus-járvány egyik következményeként szenvedtek el azzal, hogy lemondtak fizetésük egy részéről.

A Real Madrid a La Ligában 34 lejátszott mérkőzés után az első helyen áll, egy ponttal megelőzve a címvédő Barcelona csapatát, azonban a Blancók egy találkozóval kevesebbet játszottak, mint riválisuk. A Bajnokok Ligájában a legjobb tizenhat között a Manchester City otthonába látogatnak majd a Királyiak, és mivel az első mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedtek hazai pályán, így nagy tettet hajtanának végre, amennyiben kiejtenék az Etihad stadionban kiválóan futballozó manchesterieket.