Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-ből erősítene a Milan és a Roma

A Norwich City szinte biztosan búcsúzik a Premier League-től, de van néhány játékosa, akikre felfigyeltek a nagyobb csapatok. Ilyen játékos a korábbi angol utánpótlás válogatott középhátvéd, Ben Godfrey is.

Ben Godfrey nevét érdemes lesz megjegyezni, ha még esetleg valaki nem tette meg. A fiatal középhátvéd szerződtetését korábban a Dortmund és a Leipzig is fontolgatta, most pedig a Milan és a Roma érdeklődéséről lehet olvasni a nemzetközi sajtóban.

A fiatal védőért 28 millió eurót szeretnének a Norwich vezetői, mivel a klub aligha ússza meg a kiesést, valószínűleg ennél jóval kevesebbért tudják majd értékesíteni. A játékos piaci ára nagyjából 11 millió euró.
Godfrey középhátvédként és védekező középpályásként is bevethető, ebben a szezonban 26 PL mérkőzésen meg is kapta a bizalmat.

A Kanárik rekordját eladási oldalon James Maddison tartja, akiért 25 millió eurót kaptak a Leicester City-től, még 2018-ban.

Mindenesetre bármelyik klub is lesz a befutó, nagyot fordul a világ a 22 éves játékossal, hiszen négy évvel ezelőtt, még az angol negyedosztályú (League Two) York City-ben futballozott.