Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: az Atlético Madrid játékosával erősítenének – sajtóhír

A matracosok játékosa a vártnál sokkal rosszabbul teljesít az idei idényben, így nyugodtan távozhat a nyár folyamán, amelyet az Ágyúsok használnának ki.


Az Arsenal bejelentkezett az Atlético Madrid szélsőjének, Thomas Lemarnak a játékjogáért, az Independent és az AS értesülései szerint. Az Ágyúsok első körben kölcsön szeretnék őt venni a következő szezonra, de mindenképpen akarnak kivásárlási opciót is a francia világbajnok játékosra.

A 24 éves Lemar kivásárlási ára 30 millió euró körül mozoghat, így ha létrejön a transzfer és jól teljesít a támadó Mikel Arteta kezei alatt, akkor a londoni gárda nagyon nyerhet vele, hiszen az elmúlt három hónapban felére csökkent az értéke.

Az Atlético Madrid 2018 nyarán szerződtette Lemart 70 millió euróért az AS Monacótól, az első idényét követően pedig megvoltak vele elégedve. A második, azaz az idei kiírásban már nem úgy megy neki a játék, ahogy az tőle elvárható lenne, ennek következtében nem gördítenének elé akadályt, ha távozni szeretne az együttestől.

A 24 esztendős szélső a 2019/20-as szezonban 28 mérkőzésen lépett pályára, azonban sem gólt, sem gólpasszt nem jegyzett, ami egy támadó részéről igencsak vérszegény teljesítmény, így nem is meglepő, hogy Diego Simeone inkább csereként számít rá.