Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: bajnokságon belülről erősítenék meg támadósorukat – sajtóhír

Az olasz fővárosi gárdának azonban először el kell adnia egy másik játékosát, hogy megvehesse őt, olasz sajtóinformációk szerint.


Az AS Roma bejelentkezett a Sassuolo szélsőjének, Jérémie Bogának a játékjogáért, a Gazzetta dello Sport értesülései szerint. Ahhoz, hogy a transzfer létrejöhessen előbb meg kell válnia valamelyik szélsőjétől a Farkasoknak.

Boga kiváló teljesítményt nyújt az idei idényben, ennek következtében Paulo Fonseca szívesen tudná csapatában az elefántcsontparti szélsőt, ugyanis kifejezetten tetszik neki a játéka. Viszont a vezetőség kijelentette, hogy csak akkor próbálják megszerezni a Chelsea korábbi támadóját, ha a jelenlegi támadók közül értékesítenek valakit előtte. A hírek szerint azonban egy olyan játékosért folyhat be pénz, aki jelenleg kölcsönben szerepel a RB Leipzignél, nevezetesen Patrik Schick, akiért ha megfelelő összeget kapnak, akkor nem lehet akadály Boga szerződtetése.

A 23 éves balszélső 2018 óta erősíti a Sassuolót, azóta 58 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 14 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Ebből a 2019/20-as idénye az igazán kiemelkedő, ahol 31 találkozón 11 találatot és 4 előkészítést jegyzett az elefántcsontparti támadó.