Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két gólos hátrányból állt fel a Sociedad, mégsem szerzett pontot

A Real Sociedad egyértelműen az Európa Liga szereplésre hajt, ehhez pedig nagyon fontos lett volna nekik, legyőzni a Granadát. Azonban ebben a szezonban az andalúz gárda nem egy könnyű falat.

Az első félidőben kettő kaput eltaláló lövése volt a a vendég csapatnak, ebből 2-0-ás előnyre tettek szert. Előbb Puertas fejelt mesteri gólt, majd a félidő vége előtt Roberto Soldado használt ki egy óriási védelmi hibát.

Ami nem sikerült az első félidőben, az sikerült a második játékrész elején. Egy szöglet utáni kavarodást használt ki Merino, ezzel szépített a baszk csapat. Majd a hajrában Oyarzabal rúgott gyönyörű gólt, ekkor az eksztázisba kerülő hazaiak, még a győzelem megszerzésében is bízhattak.  Balszerencséjükre pár perccel később jött a Granada következő kaput eltalált lövése (pontosabban Duarte fejese) és ami ma eltalálta a baszkok kapuját, az gól is lett.

A Real Sociedad nem került közelebb a céljához, sőt az idény meglepetés csapata, a Granada egy pontra meg is közelítette. Mivel a Valencia is nyerni tudott a fordulóban, nagyon nehéz lesz a hajra a Sociedadnak.

A mérkőzés összefoglalója

 

Bajnokság állása