Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbíthat a Tottenham középpályása! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese szeretne szerződést hosszabbítani középpályásával, Eric Dierrel.

A Tottenham gárdája 2014 nyarán szerezte meg Eric Diert a Sporting együttesétől 5 millió euró ellenében. A 26 esztendős védőként és középpályásként is bevethető játékos azóta 239 alkalommal öltötte magára a Spurs mezét, amelyeken 11-11 gólt és gólpasszt jegyezhetett fel.

Dier jelenlegi kontraktusa 2021 nyarán jár le. A londoni együttes szeretné a futballista szerződését meghosszabbítani és a hírek szerint erre az éppen eltiltását töltő válogatott középpályás is hajlana, ám csak akkor ha komolyan megemelnék a fizetését. Jelenlegi heti keresete 60000 font, amelyet Dier szeretne megduplázni. A Sky Sports arról is beszámolt, hogy a klub elnöke, Daniel Levy alaposan meg is lepődött ezen az igényen. Ezek alapján egyelőre nem biztos, hogy a játékos elvárásai és a klub által kínált hosszabbítási feltételek mindenben meg fognak egyezni.

Eric Dier ebben a szezonban összesen 29 találkozón lépett pályára, amelyeken 2 asszisztot osztott ki. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.