Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma lemondott a MU védőjéről – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóinformációk szerint egyre kisebb rá az esély, hogy az AS Roma a kölcsön után végleg meg tudja szerezni a Manchester United rutinos hátvédjét…

Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Manchester United és az AS Roma vezetősége továbbra sem tudott megállapodni Chris Smalling végleges klubváltásáról, így a “Vörös Ördögök” várhatóan nem fogják eladni a válogatott hátvédet a fővárosi klub részére.

A 30 esztendős védő tavaly augusztusban 3 millió euró ellenében került kölcsönben a “Farkasokhoz”, és az olasz klubnál rendkívül elégedettek a teljesítményével. Smalling 32 tétmeccsen lépett pályára a 2019-2020-as szezon eddigi szakaszában, és rendszerint eredményes mezőnymunkát mutatott be, ezért szeretnék véglegesíteni őt.

A korábbi megállapodás értelmében az AS Roma nyáron 20 millió euróért vehetné meg véglegesen a játékjogát, a United azonban a közelmúltban 30 millió euróban határozta meg az árát, miután a közvetlen szigetországi rivális Arsenal is elkezdett élénken érdeklődni a szolgálatai iránt.