Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatérhet Dzsudzsák Balázs!? – sajtóhír

A magyar válogatott csapatkapitányának egyáltalán nem biztosított a hosszútávú jövője a februárban választott új klubjánál, ezért egyes források szerint még akár a hazatérésére is sor kerülhet…

Azok után, hogy kiderült, hogy az Egyesült Arab Emírségekbeli Al-Ain csapata nem érvényesítette opciós jogát Dzsudzsák Balázs szerződtetését illetően, a magyar válogatott csapatkapitány szabadon igazolható lett. A Goal.com magyar máris kiadása meghökkentő hírekről számolt be a minap, információik szerint ugyanis nevelőegyesülete, a másodosztályba kiesett Debrecen készül leigazolni a 108-szoros válogatott szélsőt.

A 33 esztendős labdarúgó 2005-ben mutatkozott be a Loki színeiben a magyar bajnokságban, majd 2008-ban állt légiósnak, Hollandia, Törökország és a Közel-Kelet érintésével pedig 12 szezon után térhetne haza. Nyilván Dzsudzsák döntése nagyban érzelmi alapú lenne, és a fizetési igényét is jóval lejjebb kéne adnia a megszokottnál. Mindenképpen szép gesztus lenne tőle, ha a bajba jutott nevelőcsapata segítségére sietne az ország legismertebb labdarúgója.

A forrás szerint sokkal erősebb lesz a Debrecen, mint volt a legutóbbi évben, amikor kiesett az NB I-ből, hiszen Dzsudzsák esetleges hazatérése mellett Korhut Mihály és Varga József is visszatérhet a hajdúságiakhoz.