Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kikapott a Chelsea, nagyon sok múlhat még ezen a vereségen

Komoly téttel bírt a találkozó. A Chelsea dobogóért és a BL-indulásért harcol, míg a Sheffield szeretne története során először nemzetközi kupában elindulni.

A kezdeti sheffieldi fellángolások után a Chelsea-nél volt többet a labda, de nem tudták tesztelni Dean Hendersont. Majd a 18. percben Kepa egy megpattanó lövés után óriási bravúrral védeni tudott, de a labda McGoldrick elé pattant, aki megszerezte a szezonbeli első bajnoki gólját 1-0!
A Pengék második gólja is legalább annyira a semmiből jött, mint az első. Stevens beadását McBurnie fejelte a jobb alsó sarokba, védhetetlenül 2-0!

A második félidőben Frank Lampard mindent megpróbált. Szép lassan mindenkit pályára küldött, akit csak lehetett. A Chelsea végig támadta a második félidőt, mégis a United rúgta a gólt. Egy kontra végén ismét McGoldrick volt eredményes 3-0!

Ezzel a vereséggel a Chelsea nem csak az előző fordulóban megszerzett harmadik helyét veszítheti el, de hosszú idő után kicsúszhat az első négyből, hiszen a közvetlen riválisok alsóházi csapatokkal játszanak majd. A mögöttük egy ponttal álló Leicester, holnap a Bournemouth ellen játszik, míg a Kékektől két ponttal lemaradó Manchester United hétfőn a Southampton ellen játszik.

Sheffield United – Chelsea 3-0 (2-0)
Vezette: Andre Marriner Helyszín: Sheffield, Bramall Lane
Gólszerzők: McGoldrick (18.,77.), McBurnie (33.) ill.