Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ittas vezetésen kapták az Inter sztárját – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint a Serie A élmezőnyében tanyázó Inter húzóemberét a minap ittasan vezette autóját…

A Corriere della Sera riportja szerint az olasz hatóság a minap elvette Marcelo Brozovic jogosítványát, miután az Inter horvát középpályás ittasan vezette Rolls Royce Cullinan típusú személyautóját a szombat hajnali órákban Milánó belvárosában, vélhetően egy egész estés szórakozást követően.

A 27 esztendős vb-ezüstérmes középpályás jelenleg már a hatodik szezonját tapossa a milánói gárda alkalmazásában, 2015-ös megszerzése óta már közel 200 tétmérkőzésen lépett pályára a Nerazzurri klub színeiben. Az idei szezonjában 25 bajnokin és összességében 35 tétmérkőzésen lépett pályára.

Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy Brozovic a klubjától milyen büntetésre számíthat, de az olasz lap szerint nem lenne meglepő, ha pénzbüntetés mellett a soron következő, Torino elleni mérkőzésre nem neveznék őt be, melyre vasárnap este fog sor kerülni.

Az Inter az éllovas Juventustól egyre inkább leszakadva áll a bajnokság negyedik helyén, három egységre az ezüstérmes pozíciót jelenleg birtokló Lazio csapatától.