Legendák Viadala

Két játékost szemelt ki a Spurstől a Barca – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 július 12. 13:35

Szigetországi sajtóbeszámolók szerint a Barcelona vezetősége két kevés lehetőséghez jutó játékost is kiszemelt a Tottenham csapatából…

A Daily Star információi szerint a Barcelona vezetősége kitűzte magának a hátvéd Ryan Sessegnon és a középpályás Tanguy Ndombele megszerzését a Tottenham együtteséből, miután az Észak-londoni gárdában mindketten csak perememberek José Mourinho irányítása alatt.

A 20 éves korosztályos válogatott balhátvéd egy évvel ezelőtt igazolt a Tottenhambe Fulhamtől 25 millió font ellenében. Az évad nagy részében azonban képtelen volt állandó játéklehetőséget követeli magának, csupán hat PL-mérkőzésen kapott lehetőséget, és a hírek szerint a londoni gárda nyitott lehet az eladására.

A 23 éves kongói származású francia válogatott középpályást a tavalyi szezonban 48 tétmérkőzésen lépett pályára, s fiatal kora ellenére az Olympique Lyon kirobbanthatatlan alapemberének számított. Múlt nyáron klubrekordot jelentő, 62+10 millió euró ellenében szerződött a Spurshöz, ám az első idénye felejthetőnek bizonyult. Ősszel sérüléssel bajlódott, majd Mourinho kinevezése sem segítette a boldogulását, a 2019-2020-as szezon eddig eltelt részében mindössze 21 bajnokin jutott szóhoz.