Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Komoly ajánlatot tett a kiszemelt védőért a MU – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint a Manchester United csapata lehet a legnagyobb esélyes az Inter kiváló védőjének megszerzésére…

A Tuttosport értesülései szerint a Manchester United vezetősége 58 millió fontos ajánlatot tett Milan Skriniar játékjogáért az Inter vezetősége felé, ettől pedig azt remélik, hogy ők lehetnek a befutók a milánóiak egyik legjobbjáért, megelőzve többek közt a városi rivális Manchester City-t.

A 25 esztendős hátvéd három évvel ezelőtt 27 millió euró ellenében került az Interhez a Sampdoriától, és rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett, eddig három szezon alatt együttesen már 122 tétmérkőzésen szerepelt.

Skriniar megszerzése iránt a közelmúltban a két manchesteri gigász mellett a Real Madrid gárdája is komolyan érdeklődött. Klubváltása nyilván azon is múlhat, hogy a City valóban a BL-ből való kizárás sorsára fog-e jutni vagy sem, sokan már eddig is biztosra vették, hogy Skriniar a világ egyik legdrágább védője lehet klubváltása esetén. Ez az összeg azonban kevesebb ennél, ám a koronavírus-járvány okozta gazdasági visszaesés miatt ez abszolút magyarázható.