Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern kölcsönvenné a Spurs sztárját – sajtóhír

A legfrissebb francia sajtóértesülések szerint a Bayern München együttesében köthet ki a Tottenham soraiban kevesebb lehetőséghez jutó középpályás…

A Le10Sport beszámolói szerint a Bayern München a középpálya megerősítése érdekében fontolóra vette, hogy kölcsönvegye a Tottenham együttesében nem túl biztos helyű Tanguy Ndombelét, miután vélhetően Corentin Tolisso, Javi Martínez és Thiago egyaránt el fogja hagyni nyáron a bajorokat.

A 23 éves kongói származású francia válogatott középpályást a tavalyi szezonban 48 tétmérkőzésen lépett pályára, s fiatal kora ellenére az Olympique Lyon kirobbanthatatlan alapemberének számított. Múlt nyáron klubrekordot jelentő, 62+10 millió euró ellenében szerződött a Spurshöz, ám az első idénye felejthetőnek bizonyult. Ősszel sérüléssel bajlódott, majd Mourinho kinevezése sem segítette a boldogulását, a 2019-2020-as szezon eddig eltelt részében mindössze 21 bajnokin jutott szóhoz.

A francia lap ugyanakkor megjegyzi, ha nem sikerül nyélbe ütni az üzletet, a Bayern egy másik francia középpályást, a Chelsea-től legutóbb a Monacónak kölcsönadott Tiémoué Bakayokót kísérelheti megszerezni.