Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A West Bromwichból érkezhet a Tottenham első igazolása – sajtóhír

Az angol másodosztályból szemelt ki fiatal középhátvédet a londoni együttes, brit sajtóinformációk szerint.


A Tottenham a West Bromwich Albion lejáró szerződésű belsővédőjét, Nathan Fergusont nézte ki magának. A Spurstől valószínűleg távozni fog a nyáron Jan Vertonghen, ezért is néz új bekket magának José Mourinho.

A 19 éves hátvéd az elmúlt nyáron került fel a West Brom felnőtt keretébe, ahol beverekedte magát a kezdőcsapatba és addig kirobbanthatatlan volt, míg ki nem jelentette, hogy nem hosszabbítja meg szerződését. Ferguson tipikusan azon védők közé tartozik, aki keményen játszik és emellett nagyon fegyelmezett, amit Morinho nagyon kedvel, így jöhet képbe az angol játékos a Tottenhamnél.

A fiatal középhátvéd árát jelenleg 5 millió fontra taksálják. Azonban a kontraktusa lejárt július elsejével, viszont a hátralévő találkozókra még maradt a klubnál, csak aztán lesz szabadúszó. Ferguson 21 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a West Bromwich első számú csapatában, amelyeken 1 gólt és 1 gólpasszt sikerült összehoznia.

A Tottenhamnek azonban nem szabad sokáig kivárni, ugyanis a sajtóhírek szerint a Crystal Palace is komoly érdeklődést mutat a tehetséges angol játékos iránt.