Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp már a Liverpool utáni jövőjét tervezi

Napjaink egyik legjobb edzője, Jürgen Klopp kész tervekkel rendelkezik arra az időszakra, amikor el fogja hagyni az idén végre bajnoki címhez vezetett Liverpool csapatát…

A Liverpool csapatával 2019-ben Bajnokok Ligáját, 2020-ban pedig Premier League-et nyerő német edzőfejedelem, Jürgen Klopp a minap az swr.de részére adott interjújában a hosszabb távú jövőjéről adott tájékoztatást:

“Ha visszavonulok, biztos, hogy visszatérek Németországba, nagy valószínűséggel Mainzba. Most azt tervezem, ha nem jön közbe semmi, még négy évig, 2024-ig maradok a Liverpoolnál, utána mindenképp szeretnék egy év szünetet, amikor végre azt csinálhatok, amit csak szeretnék. Utána? Meglátjuk! Talán újra egy klubcsapat jön, de az is lehet, hogy egy válogatott irányítását veszem át! Persze a világ rengeteget változhat öt év alatt.”

A “Vörösöket” 2015 óta irányító 53 éves német szakember azt megelőzően a Mainz (2001-2008) és a Borussia Dortmund (2008-2015) edzője volt.

Klopp azt is elárulta, leginkább mostanában azt várja, hogy a szezon végeztével hazatérhessen Németországba, és újra felkeresse rég nem látott kedvenc éttermét.