Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: bő negyed óra alatt döntötte el a mérkőzést a Real Madrid – videóval

Hiába nehezítette meg a a madridiak dolgát a Granada, végül újabb győzelmet ünnepelhetett a Real.

Zinedine Zidane három mérkőzéssel a szezon befejezte előtt sem számíthatott a kerete teljes mélységére, hiszen a francia trénernek olyan nevek nélkül kellett összeállítania a kezdőjét, mint a védelem veteránja Marcelo, vagy a támadósor cserecsatárai, Mariano és Jovic. Eden Hazard játéka is kérdéses volt, hiszen a belga továbbra is enyhe fájdalmakkal bajlódik.

Hazard végül nem kapott játékperceket, azonban a Real Madrid így is bő negyedóra alatt két gólos előnyre tett szert, előbb Mendy szöktette saját magát, majd bombázta a Granada kapusa feje felett a hálóba, majd Karim Benzema is hasonló szögből tekert a hosszúba a hazaiak bánatára.

A második játékrészben azonban a Real Madrid elfáradt, a Granada viszont megújult erőre kapott, amit mi sem bizonyított jobban, mint a Casemiro figyelemhiányából adódó labdavesztés, amelyből végül Machis tudott szépíteni a madridi listavezető ellen.

A mérkőzés hajrájában ugyan veszélyeztetett még a Granada, azonban az áttörés elmaradt, a Real Madrid a legújabb győzelmének köszönhetően ismét 4 ponttal áll a nagy rivális Barcelona együttese előtt a tabellán.

Granada – Real Madrid: 1-2 (0-2)
Gólszerzők: Machis (50.)  ill. Mendy (10.) Benzema (16.)
Kiállítás: – ill. –