Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ő lett a hónap játékosa a Serie A-ban!

Az olasz bajnokságban (Serie A) a minap megválasztották az elmúlt hónap legjobb játékosát, ami elsőre talán némileg meglepő lehet, másodikra viszont már aligha…

 

A Serie A vezetősége június hónap legjobb játékosának az Atalanta argentin karmesterét, Alejandro Gómezt választotta meg, annak ellenére, hogy a rutinos játékos egyetlen gólt sem szerzett a múlt hónapban. “Papu” négy gólpasszt regisztrált a fantasztikus győzelmi sorozatot építő csapata színeiben a Sassuolo, a Lazio és az Udinese elleni megnyert mérkőzésen, és oroszlánrészt vállalt az Inter elleni élmezőnybeli rangadón aratott sikerből.

“Az Atalanta a bajnokság egyik legjobb csapata, Gómez pedig elképesztő minőséget képvisel, csapatszellem és önfeláldozás jellemzi a játékát. Az egész évben csodálatos formában teljesít, minden elismerést megérdemel”

– vélekedett a bajnokság vezérigazgatója, Luigi De Siervo.

A 32 éves argentin támadó minden sorozatot figyelembe véve 40 mérkőzésen 7 gólja mellett már 18 előkészítésnél tart a 2019-2020-as idényben, csapata pedig már a második helyet ostromolja a Serie A tabelláján.