Legendák Viadala

A PSG sztárja kosarat adott Beckhamnek – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 július 14. 09:00

A legfrissebb nemzetközi sajtóinformációk szerint egyre inkább szűkül azon csapatok listája, akik még szerződtethetik a Paris Saint-Germaint elhagyó rutinos csatárt…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál jelentése szerint Edinson Cavani visszautasította az MLS-ben szereplő Inter Miami ajánlatát, mivel továbbra is mindenképpen Európában akar játszani.

A korábbi helyi híresztelések szerint az uruguayi támadó visszavágyik Olaszországba, mostanában az AS Roma érdeklődéséről cikkeznek leginkább, de állítólag az Inter és a korábban őt már alkalmazó Napoli is készen áll leigazolni, csakúgy mint többek közt az Atlético Madrid, a Manchester United vagy a Newcastle United gárdája.

A 33 éves uruguayi támadó a hetedik szezonját töltötte a PSG alkalmazásában, 2013-as leigazolása óta kereken 200 találatot szállított a klub színeiben, ugyanakkor kevesebb játéklehetősége révén a francia bajnokság (Ligue 1) idei kiírásában 14 meccs alatt mindössze két gólt szerzett. Cavani emiatt egyre kevésbé érezte jól magát a francia fővárosban, nyári távozását mindenki biztosra veszi, európai topcsapatok mellett Dél-amerikai klubok is érdeklődnek iránta.

A párizsi kalandot megelőzően Cavani Európában eddig csak Olaszországban játszott, méghozzá a Palermo (2006-2010) és a Napoli (2010-2013) egyesületeiben, hazájában nevelőcsapatán, a Danubión kívül máshol nem fordult meg.