Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Győzelmével ismét a 2. helyen áll az Inter!-videóval

Az Inter a dobogóért áll harcban, míg a Torino a kiesés elől próbál menekülni. A vezetést a vendégek szerezték meg, de a második félidő első 15 percében az Inter eldöntötte a találkozót.

Nagyon aktívan kezdtek a hazaiak, akik az első 15 percben több helyzetig is eljutottak. A vezetést mégis a vendégek szerezték meg. Egy szögletet követően Handanovic hibázott, kiesett a kezéből a labda, Belotti pedig csak az üres kapuba passzolt, 0-1! A 32. minutumban Martinez ziccerét hárította Sirigu nagy bravúrral. A 40. percben majdnem megduplázta előnyét a Toro, de Handanovic megmentette csapatát. Hiába támadta végig Conte együttese az első félidőt, mégis 1 gólos hátrányban mehettek a szünetre.

3 perccel a második félidő megkezdése után már össze is jött az egyenlítés. Egy beadást Lautaro fejelt vissza középre, Young pedig kapásból bombázott Sirigu kapujába, 1-1! 2 minutummal később már a hazaiak vezettek. Egy szögletvariációt követően Sánchez fejelte az ötösre a labdát, ahol Godin a kapufa segítségével a hálóba bólintott, 2-1! Szinte rögtön összejöhetett volna az egyenlítés a vendégek számára, de Handanovic résen volt. A 61. percben Sánchez szerzett labdát a félpályán, majd indította Lautarót. Az argentin lövésre szánta el magát, ami megpattant, így átszállt Sirigu felett és a kapuba pottyant, 3-1! 5 perccel később Belotti szépíthetett volna, de fejesét a keresztléc hárította. Ebből kontrát vezettek a hazaiak, Sánchez lövését pedig hatalmas bravúrral hárította Sirigu. A 74. minutumban Candreva is gólt szerezhetett volna, kísérlete centikkel suhant el a kapu előtt. 5 perccel a találkozó vége előtt Gagliardini 2 ziccerét fogta Sirigu. Összességében teljesen megérdemelten nyert az Inter, amely így ismét a 2. helyen áll a tabellán.

Inter – Torino 3-1 (0-1)
Helyszín: Giuseppe Meazza Vezette: D. Massa
Gólszerzők: Young (48.), Godin (51.), Martinez (61.) ill Belotti (17.)
Sárga: Godin (21.), Brozovic (60.), Sánchez (62.), D’Ambrosio (69.), Biraghi (86.) ill. Aina (24.), Meite (30.), De Silvestri (49.)
Kiállítás:ill.-

Inter: Handanovic – Bastoni, de Vrij, Godin (Skriniar 76.) – Young (Candreva 72.), Brozovic, Gagliardini, D’Ambrosio (Biraghi 71.), Valero – Sánchez, Martinez (Eriksen 83.) Vezetőedző: Antonio Conte

Torino: Sirigu – Izzo, N’Koulou, Bremer – De Silvestri (Singo 64.), Meite (Lukic 64.), Rincon, Ansaldi (Berenguer 64.), Aina – Verdi (Millico 76.), Belotti Vezetőedző: Moreno Longo

A mérkőzés összefoglalója:

A 32. forduló eredményei:

 Szombat:
Lazio 1-2 Sassuolo
Brescia 0-3 AS Roma
Juventus 2-2 Atalanta

Vasárnap:
Genoa 2-0 Spal
Cagliari 0-0 Lecce
Fiorentina 1-1 Verona
Parma 2-2 Bologna
Udinese 1-3 Sampdoria
Napoli 2-2 AC Milan

A bajnokság aktuális állása: