Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG meghatározta Neymar árát a Barcának – sajtóhír

Még meg sem nyílt az idei nyári átigazolási piac, de máris ismét napról napra újabb és újabb híreket olvashatunk a világsajtóban Neymar jövőjével kapcsolatosan…

A spanyol El Chiringuito értesülései szerint a Paris Saint-Germain vezetősége nyitott arra, hogy mégis eladja Neymart a Barcelona részére, ezért cserébe a párizsi klub vezetése Ousmane Dembélé játékjogát és 80 millió eurós összeget vár a katalánoktól.

Mint ismeretes, Neymar 2017 nyarán távozott Barcelonából, átigazolási rekordot jelentő 222 millió euróért a francia fővárosba, azonban a jelek szerint a 28 éves brazil légiós nem érzi jól magát Párizsban. Tavaly nyáron és idén januárban is nyíltan vissza szeretett volna térni a katalánokhoz, akik hosszas tárgyalásokat folytattak a francia klub elöljáróival, azonban nem sikerült megegyezniük a klubváltás részleteiről. Megszerzése pedig továbbra is napi szinten téma a katalán sajtóban.

Neymar az elmúlt három idény alatt 80 mérkőzésen 69 gólt szerzett a párizsi klub színeiben, a 2019-2020-as szezon alatt 18-szor volt eredményes 22 pályára lépés alkalmával. A katalánokkal való románca pedig már valóságos se veled, se nélküled kapcsolatnak nevezhető.

Eközben a 22 esztendős francia támadó az idei szezonban sérülései és formahanyatlása miatt mindössze öt bajnokin és négy BL-meccsen tudott csapata rendelkezésére állni, és csupán egyetlen találat fűződött a nevéhez. Dembélé egyelőre korántsem tudta beigazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017. nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a Barca a Borussia Dortmundtól, így pozíciója továbbra is bizonytalan a Barcában, de úgy fest, hogy a PSG készen áll lehetőséget biztosítani számára a bizonyításra.