Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Féltucat játékosra nincs szükség a Manchester Unitednél – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi sajtóbeszámolók szerint a Manchester United vezetősége legalább hat játékosára nem számítana a következő idénytől, és a nem kívánatos személyesek listáját meg is nevezték…

A The Telegraph értesülései szerint legalább hat játékosától megválna a Manchester United csapata a soron következő nyári átigazolási időszak alkalmával. A forrás úgy tudja, hogy Alexis SánchezPhil JonesJesse LingardChris SmallingMarcos Rojo és Diogo Dalot napjai is meg vannak számlálva az Old Traffordon, és megfelelő ajánlat esetén mindannyian végleg távozhatnak.

Az érkezők listáját ugyanakkor nagyban befolyásolhatja, hogy Ole Gunnar Solskjaer csapata az angol bajnokság (Premier League) hajrájában képes lesz-e kiharcolni a jövőévi Bajnokok Ligája-indulást vagy sem. A MU legfőbb kiszemeltjei BL-részvétel esetén a Borussia Dortmund ifjú csatárzsenije, Jadon Sancho és a Napoli rutinos hátvédje, Kalidou Koulibaly lennének.

Az MU-nak két lehetősége van BL-résztvevővé válnia: egyrészt az angol bajnokságban hiába áll ötödik helyen, akár harmadikként is végezhet, másrészt az Európa Ligában is áll még, amelynek győztese szintén indulhat a Bajnokok Ligájában.