Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Harmincnegyedszer bajnok a Real Madrid! – Videóval

A Real Madrid miután csak a hajrában engedte közelebb magához a Villarreal együttesét, begyűjtötte a hőn áhított sikert, és megszerezte 34. spanyol bajnoki címét.

 

Ki más, mint az idei Real Madrid első számú húzóemberévé – elnézést kérünk Sergio Ramostól – előlépő Karim Benzema lehetett volna a hőse a 37. fordulóban lejátszott találkozónak?!

A francia klasszis a szűk fél óra elteltével egy szép támadás végén előnyhöz juttatta csapatát, megszerezve 20. bajnoki találatát. Ekkor már nagyon-nagyon közel volt az a bajnoki cím (…)

(…) Hogy még közelebb kerüljön, arról ismét Benzema gondoskodott, értékesítve egy büntetőt.

https://www.youtube.com/watch?v=HwMCMI_7gVA

Két gólos előnyben talán túlzottan megnyugodtak a blancók, jöttek a cserék is, és kisebb hidegkonyhaként jött a Villarreal szépítő találata. Zinedine Zidane csapata ezt követően viszont hamar rendezte a sorokat, Marco Asnesio szerzett egy videózás után meg nem adott gólt – De az hogy 2-1, vagy 3-1, Madridban nem sok mindenkit érdekel már, hiszen a lényeg a 34. bajnoki cím megszerzése!

Miután az FC Barcelona hazai pályán kapott ki az Osasuna együttesétől, az újrakezdés után a blancók eredményes, kiegyensúlyozott teljesítménye alapján teljesen megérdemelten nyerték meg a bajnokságot az ősi riválissal szemben!

Real Madrid – Villarreal 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Benzema (29 és 77. -büntetőből) illetve Iborra (84.)
Sárga lap: Carvajal (54.), Modric (62.) illetve Chakla (18.), Quintilla (68.)
Piros lap: –

Real Madrid: Courtois – Carvajal (Lucas V., 85.), Varane, Ramos, Mendy – Modric (Valverde (85.), Casemiro, Kroos (Isco, 85.) – Rodrygo (Asensio, 62.), Benzema, Hazard (Vinicius, 61.). Vezetőedző: Zinedine Zidane

Villarreal: Asenjo – M. gaspar, Chakla, Torres, Quintilla – Morlanes (Iborra, 63.), Zambo Anguissa (Trigueros, 82.), M. Gomez (Cazorla, 63.), Chukwueze (Ontiveros, 46.), Pena (Bruno, 46.), Moreno. Vezetőedző: Javier Calleja